ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
14-06-2013, ora 13:15

Prunea: Comitetul Executiv sa aiba discernamant, sa aplice regulamentul, trebuie sa fie 18 echipe

Articol de Cristian Amariei

Presedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca le cere si el membrilor Comitetului Executiv al FRF sa dea dovada de discernamant si sa aplice regulamentele care spun, in opinia sa, ca in editia viitoare a Ligii I trebuie sa fie 18 echipe.

"Mircea Sandu are dreptul sa isi exprime orice parere doreste. Nu cred ca are ceva personal cu Iasiul sau cu mine. Daca el cere discernamant din partea Comitetului Executiv si eu cer Comitetului Executiv sa aiba discernamant si sa aplice regulamentele, care spun ca trebuie sa fie 18 echipe! Noi am inaintat un memoriu catre Comitetul Executiv si acum asteptam un raspuns. Daca exista un regulament care spune ca sezonul viitor de Liga I trebuie sa fie 18 echipe, atunci el sa fie aplicat. In functie de ce decizie va lua Comitetul Executiv, vom face demersurile juridice necesare", a spus Florin Prunea.

Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca pozitia televiziunilor care transmit Liga I este una normala si corecta atunci cand cer 18 echipe: "Problema drepturilor de televizare este una foarte grava! Nu este normal sa dispara cateva milioane de euro. Pozitia televiziunilor este una normala si corecta. Au platit sa transmita meciurile a 18 echipe si e normal sa ramana asa. Daca nu respectam acest lucru, atunci ne afundam si mai tare!"

Integral pe mediafax.ro

Foto: gsp.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii