ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-09-2013, ora 14:42

Protectia Consumatorilor: "Atentie la fluorul din pasta de dinti!"

Articol de Madalina Irimia

Unul din produsele pe care le consumam in mod curent este, indubitabil, pasta de dinti. Tocmai de aceea, poate ca ar trebui sa acordam mult mai multa atentie acestui tip de produs pe care-l administram in mod regulat organismului nostru. De la pret, producator, pana la compozitia chimica si efectul acestora asupra corpului uman, toti parametrii care definesc acest tip de produs ar trebui sa ne concentreze atentia asupra unor anumite modele specifice care se pliaza cel mai bine cerintelor fiecarui individ in parte.

In urma unui studiu condus de “Union Fédérale Des Consommateurs - Que Choisir” din Franta, si publicat de APC Romania, au fost testate 21 de modele de paste de dinti apartinand a diversi producatori. In urma testelor efectuate, s-au obtinut anumite punctaje, pe baza carora se pot clasifica diversele modele de paste de dinti. Pe site-ul APC Romania puteti accesa rezultatele acestei testari si puteti face o comparatie in functie de parametrii cei mai importanti.

Intre parametrii testati se numara nivelul prezentei substantelor cu disfunctii endocrine, prezenta diversilor agenti chimici, pH, abrazivitatea, continutul de fluor etc.

Integral pe realitatea.net

Foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii