ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-05-2013, ora 12:00

Propunere CNA: "Asa numitele emisiuni de divertisment" ar putea fi mutate dupa ora 24:00

Articol de Madalina Irimia

Emisiunile care au un continut imoral, indecent, violent si pornografic vor putea fi difuzate pe posturile TV doar in intervalul ora 24.00 - 06.00, potrivit unui proiect legislativ de completare a Legii audiovizualului.

Acest proiect de modificare a Legii audiovizualului va fi analizat in sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA). In acest sens, pe ordinea de zi a sedintei de marti se afla o adresa primita de CNA de la Guvernul Romaniei / Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, care a solicitat punctul de vedere al Consiliului cu privire la acest proiect.

Potrivit propunerii legislative pentru completarea legii audiovizualului, initiata de deputatul Dan Cristian Popescu, "constituie contraventii urmatoarele fapte: difuzarea emisiunilor care evidentiaza aspecte imorale, indecente, obscene din viata unei persoane, gesturi si atitudini violente, scene cu lovituri si injurii, imagini cu tenta erotica, vulgare, expunerea fizica intr-o maniera erotica, expunerea unor intamplari intime, precum si alte aspecte care depasesc limita decentei, in afara intervalului orar 24.00 - 6.00".

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: romanialibera.ro

     
Tag-uri: lege, CNA, emisiuni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii