A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727696234.0811.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiect de lege: actele publicate in Monitorul Oficial sa poata fi accesate gratuit pe internet, de oricine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-10-2015, ora 13:01

Proiect de lege: actele publicate in Monitorul Oficial sa poata fi accesate gratuit pe internet, de oricine

Articol de Cristian Amariei
Deputatul UNPR Florin Gheorghe va depune saptamana viitoare la Parlament o propunere legislativa pentru modificarea legii privind organizarea Monitorului Oficial.

Florin Gheorghe propune, in proiectul de lege initiat de el, ca accesul prin intermediul internetului la actele publicate sa fie permanent gratuit si nu doar pentru 10 zile, asa cum este in prezent.

"Nu este normal ca o institutie publica, de importanta nationala, care isi asigura cheltuielile de publicare din platile efectuate de catre emitenti, sa ceara ulterior tuturor persoanelor fizice si juridice taxa de acces la continutul actelor publicate pe pagina electronica. Cred ca suntem printre ultimele state din Uniunea Europeana, in care jurnalul oficial al tarii asigura accesul gratuit la acte de interes general doar pentru zece zile, dupa care toata lumea trebuie sa plateasca un abonament", precizeaza initiatorul proiectului, conform Agerpres.

Florin Gheorghe mai spune ca cei care vor actele din Monitorul Oficial publicate pe hartie trebuie sa acopere costurile de tiparire, dar accesul online, pe pagina electronica, "este o chestiune de bun simt", care nu implica noi costuri.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii