A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662276.4749.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Programul national de evaluare a sanatatii populatiei va fi reluat. Nicolaescu vrea sa introduca si programe de preventie secundara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-05-2013, ora 14:06

Programul national de evaluare a sanatatii populatiei va fi reluat. Nicolaescu vrea sa introduca si programe de preventie secundara

Articol de Madalina Irimia

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat vineri ca programul national de evaluare a starii de sanatate a populatiei va fi reluat, dar deocamdata nu poate spune cand si sub ce forma.

Nicolaescu a spus, dupa ce a prezentat rezultatele programului de evaluare a starii de sanatate a populatiei, din 2007-2008, ca acesta va fi reluat, pentru ca s-a dovedit ca valoarea lui creste in timp.

"Vom relua acest program. E greu sa va spun acum cand si sub ce forma. Vom forma colective de lucru si vom vedea cand, cum si sub ce forma vom relua", a declarat ministrul Sanatatii.

Nicolaescu a adaugat ca reluarea programului este cu atat mai importanta cu cat in anii 2007-2008 s-a intrerupt si programul de bilant al cetatenilor.

Ministrul a mai spus ca vrea sa introduca si o serie de programe de preventie secundara, centrate in special pe populatia tanara, in acest sens fiind deja initiate discutii.

Integral pe mediafax.ro

Foto: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii