A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663983.6786.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Programul Rabla pentru haine vechi incepe in cateva zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2013, ora 15:45

Programul Rabla pentru haine vechi incepe in cateva zile

Articol de Madalina Irimia

Incepand din februarie, retailerul de imbracaminte H&M deruleaza o ampla campanie de reciclare a hainelor vechi, prin care ofera clientilor cate un voucher pentru fiecare sacosa de imbracaminte pe care o doneaza companiei.

Campania H&M a inceput deja in Marea Britanie si Irlanda, unde clientii care aduc cate o sacosa de haine vechi, indiferent de marca, primesc un voucher in valoare de cinci euro, respectiv lire, pentru a-si cumpara altele noi din magazinele retailerului suedez, potrivit Daily Mail, citat de Ziarul Financiar.

O persoana poate aduce cel mult doua sacose de haine pe zi, indiferent de brand sau vechime. Fiecare voucher primit poate fi folosit in magazinele H&M timp de sase luni de la data emiterii lui, insa reducerea aplicata in baza lui se face doar la cumparaturile de minimum 30 de euro, respectiv lire.

Campania de colectare de haine vechi se va derula si in alte magazine H&M din intreaga lume, si in cele din Romania, unde valoarea ar fi de 25 de lei.

Hainele stranse de H&M vor fi preluate apoi de partenerul retailerului, I:Collect, care le va duce la o fabrica din Germania, unde materialele lor ar putea fi folosite pentru realizarea altor haine, ar putea deveni carpe sau ar putea fi folosite in industria auto.

Foto: thefabulousreport.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii