A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816394.3657.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Programul "Litoralul pentru Toti" incepe pe 6 mai. Sejur de 6 zile, la pretul unei nopti in plin sezon
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-04-2013, ora 18:07

Programul "Litoralul pentru Toti" incepe pe 6 mai. Sejur de 6 zile, la pretul unei nopti in plin sezon

Articol de Madalina Irimia

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) anunta lansarea editiilor de primavara ale programelor „Litoralul pentru toti” si „Litoralul pentru toti - All Inclusive”, cu oferte de pret cuprinse intre 159 lei/persoana pentru sase nopti la hotel de o stea si 985 lei/persoana/sejur de cinci nopti in regim all inclusive la hotel de 5 stele.

Editia de primavara a programului „Litoralul pentru toti” se va derula in perioada 6 mai - 15 iunie 2013, prin ANAT, Asociatia Litoral - Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) si patronatele de pe Litoral.

In ceea ce priveste planurile tarifare, pentru zona Constanta - Mamaia - Eforie oferta este cuprinsa intre 205 lei/persoana/6 nopti la hotel de o stea, fara mic dejun si 605 lei/persoana la hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus.

Turistii care aleg aceasta zona a litoralului beneficiaza de o optiune suplimentara, „Litoralul pentru toti-All Inclusive”, care asigura toate cele trei mese, servite in regim bufet suedez, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. Tarifele pentru aceste sejururi includ cinci nopti si sunt cuprinse intre 765 lei/persoana la hotel de trei stele, 875 lei/persoana la unitate turistica de 4 stele si 985 lei/persoana la 5 stele.

De asemenea, preturile valabile pentru sudul litoralului, pentru un sejur de 6 nopti/persoana vor fi cuprinse intre 159 lei/persoana (Hotel o stea, fara mic dejun) si 469 lei/persoana (Hotel 5 stele, cu mic dejun).

ANAT mentioneaza faptul ca turistii care cumpara un astfel de pachet beneficiaza de un Voucher de Atractii, prin care pot avea acces gratuit la mai multe obiective turistice din judetul Constanta: Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria.

Listele cu structurile de cazare inscrise in programul „Litoralul pentru toti” si agentiile care vand acest program sunt disponibile pe site-urile dedicate anat.ro/minipreturi/litoral/, asociatia-litoral.ro si fptr.ro. Ofertele se valorifica numai prin agentiile de turism membre ale ANAT.

Sursa: Agerpres

Foto: weektravel.ro

     
Tag-uri: program, litoral, turisti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii