A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834322.711.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. Meteorologii anunta ca se intorc temperaturile caniculare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-07-2015, ora 09:05

Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. Meteorologii anunta ca se intorc temperaturile caniculare

Articol de Cristian Amariei
Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru acest weekend si pentru inceputul saptamanii viitoare. Pentru luni, in vestul, centrul si nordul tarii, cerul se anunta cu innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, insa vremea rea nu va tine mult iar valorile termice vor incepe sa creasca, vremea devenind calduroasa indeosebi in vestul si in sudul tarii unde mercurul in termometre va atinge indeosebi in weekendul viitor pragul canicule.

Sambata, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil in regiunile estice si senin in restul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in nord-estul si in sud-vestul tarii, precum si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21...22 de grade izolat in Maramures, estul Transilvaniei si nordul extrem al Moldovei si 30...31 de grade in Oltenia;

Duminica, vremea se va mentine predominant frumoasa si se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in timpul noptii in extremitatea vestica, unde vor fi posibile ploi izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni.

Luni, in vestul, centrul si nordul tarii, vremea va fi in general instabila si se va raci. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor fi insemnate. in restul teritoriului vremea va fi calduroasa, cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea, cand fenomene specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 grade izolat in Maramures si 33...34 de grade in sudul Olteniei si al Munteniei.

Valorile termice vor fi in crestere, vremea devenind calduroasa indeosebi in vestul si in sudul tarii unde mercurul in termometre va atinge indeosebi in weekendul viitor pragul canicule. Pana atunci sunt asteptate maxime de la 22 pana la 33...34 de grade.

Probabilitatea aparitiei manifestarilor de instabilitate atmosferica va fi mai ridicata in nordul tarii si in zonele de munte.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii