A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674878.8763.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. La munte a inceput sa ninga
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2015, ora 08:42

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. La munte a inceput sa ninga

Articol de Cristian Amariei
In urmatoarele zile, meteorologii anunta precipitatii in toata tara, iar la munte vor predomina ninsorile. Temperaturile se vor situa in jurul celor caracteristice pentru aceasta perioada.

Vremea va fi in general inchisa, cu valori termice ce se vor situa in jurul celor caracteristice acestei perioade, chiar usor mai ridicate in Dobrogea. Cerul va fi noros si va ploua local in nord-vestul teritoriului si pe arii extinse in rest, unde, pe suprafete mici, se vor cumula cantitati de apa de 20-25 l/mp.

La munte vor predomina ninsorile, iar in zonele deluroase si trecator in Moldova, in special seara si noaptea, se vor semnala precipitatii mixte. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in vest, nord si centru si 13 grade, cu totul iyolat, in sudul litoralului.

Vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice diurne se vor situa in jurul celor caracteristice acestei perioade. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade.

MIERCURI, vremea se va mentine in general inchisa, cu un regim termic ce se va situa in jurul normelor caracteristice acestei date, exceptand Dobrogea unde va fi usor mai ridicat. Cerul va fi noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in sud si est se vor cumula cantitati de apa mai insemnate.

In zonele montane se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, iar in sudul si estul Transilvaniei, precum si in Moldova, trecator vor fi precipitatii mixte. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 grade in nord-est si centru si 12 grade in Dobrogea, usor mai ridicate pe litoral.

JOI, vremea va fi in general inchisa si va ploua local in jumatatea de est a tarii si pe arii mai restranse in rest. in special in zonele montane si submontane se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vor fi conditii de polei, iar cantitatile de apa pot fi izolat mai insemnate.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, precum si in sudul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime, usor mai ridicate in sud-est si in jurul normelor climatologice specifice acestei perioade in rest, vor fi cuprinse intre 0 grade in Transilvania si Moldova si 8...10 grade in Lunca Dunarii, mai ridicate in Dobrogea spre 14 grade in sudul litoralului.

iN BUCUREsTI. Vremea va fi in general inchisa si trecator va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari ziua. Temperatura maxima, normala pentru aceasta perioada, va fi de 6...7 grade.

Pana la sfarsitul saptamanii vremea se va mentine in general inchisa si normala din punct de vedere termic. Incepand din seara zilei de joi, aria precipitatiilor va fi din nou in extindere si va cuprinde majoritatea regiunilor, iar acestea vor continua pana duminica.

Vorbim in principial despre ploi, dar in zonele de munte, iar trecator si in Moldova se vor semnala precipitatii mixte. Izolat se pot cumula cantitati de apa mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade.

Sursa: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii