A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831108.3415.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prognoza meteo pentru acest weekend, in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-09-2015, ora 11:25

Prognoza meteo pentru acest weekend, in Romania

Articol de Cristian Amariei
Vineri va ploua in Oltenia, Muntenia, sudul Transilvaniei si in zonele de munte aferente, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restrinse 25...30 l/mp; in rest ploile vor veni local.

Vantul va sufla mai tare in sudul si sud-estul tarii, dar si la munte, iar maximele termice vor fi cuprinse intre 13 si 25 de grade.

In Dobrogea si in Baragan se anunta vreme inchisa, iar maximele termice vor continua sa scada. In Dobrogea cerul va fi variabil, insa spre seara si noaptea vor veni ploi temporare in canititati mici. Vantul va avea intensificari si va depasi la rafala 50 km/h.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, norii vor fi numerosi si va ploua din cand in cand. Vantul isi va face simtita prezenta, iar temperaturile mai scad usor fata de joi.

In nordul Moldovei si in Bucovina nu sunt sanse sa vedem soarele, iar termometrele pierd 5-6 grade fata de ziua trecuta. Ploile se vor semnala doar izolat.Vremea va fi rece.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, atmosfera va fi mohorita, iar ploile vor veni pe suprafete destul de mari. Temperaturile se vor mentine sub mediile acestei perioade.

In vestul tarii vor fi multi nori si va ploua. Cantitatile de apa vor depasi local 25...30 l/mp si izolat 50 l/mp. Dupa pranz se vor inregistra cel mult 20 de grade Celsius.
In tinuturile centrale se anunta multi nori si ploi pe suprafete mari. In Carpatii Meridionali, cantitatile de apa vor depasi pe arii restrinse 25...30 l/mp si vantul se va inteti pe creste. Temperatura aerului scade cu pana la 7 grade Celsius.

Sud-vestul tarii va avea vreme inchisa, cu ploi frecvente si vant nervos. Se vor strange cantitati mai insemnate de apa, iar mercurul din termometre va urca pana la 19 grade Celsius.

In sudul tarii vremea va fi inchisa, vor fi ploi pe suprafete mari, iar maximele vor fi in scadere cu pana la 5 grade fata de ziua trecuta.

In Bucuresti cerul va fi acoperit de nori si vor fi ploi temporare. Vantul va fi nervos si va depasi la rafala 55 km/h. Vremea va fi rece, la amiaza se se vor inregistra in jur de 19 grade, iar sambata dimineata vor fi 13 grade.

La munte va ploua in Carpatii Meridionali, unde cantitatile de apa vor depasi pe arii restrinse 25...30 l/mp si local in restul zonei montane. Vantul va fi nervos pe creste, iar temperaturile vor fi scazute pentru aceasta perioada.

Pe litoral cerul va fi variabil, dar seara si noaptea vor fi innorari si va ploua. Vantul se va inteti temporar cu rafale de peste 50 km/h. In aer vor fi 24 de grade, iar apa marii va avea in jur de 22 de grade.

Sambata va ploua in jumatatea de est a tarii, iar izolat se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. In Oltenia vor fi doar ploi slabe.

Duminica, izolat, mai vin 2-3 stropi de ploaie, la munte, in rest cerul va fi variabil.Temperatura aerului va creste.

Luni vremea va fi în general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: ploi, prognoza, meteo
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii