ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-09-2013, ora 17:14

Prognoza meteo pentru 12 si 13 septembrie

Articol de Madalina Irimia

VREMEA se va mentine instabila in majoritatea regiunilor. La munte si im regiunile sud-vestice se vor inregistra ploi insemnate cantitativ (25-30 l/mp). Vineri va ploua in toata tara, iar local vor fi caderi de grindina, potrivit ANM.

IN TARA (joi): Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va avea innorari si vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in timpul zilei mai ales la munte si in regiunile sud-vestice, centrale si nord-estice, iar seara si noaptea si in restul teritoriului. Izolat se va semnala grindina, iar pe arii restranse, cu precadere in zona montana si in Moldova, cantitatile de apa vor depasi 25. ..30 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 30 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 20 de grade.

IN TARA (vineri): Vremea va fi instabila si se va raci usor in majoritatea regiunilor. In cea mai mare parte a tarii, cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse insotite de descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate, indeosebi in zona montana, precum si in estul si sud-estul tarii. Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 19 grade.

Sursa: gandul.info

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: meteo, ploi, Moldova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii