A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664059.9607.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prognoza meteo pe trei zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-11-2013, ora 10:08

Prognoza meteo pe trei zile

Articol de Madalina Irimia

Sambata, vremea va fi mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data, mai ales in regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si estul teritoriului, unde cu totul izolat vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Spre seara innorarile se muta in vestul si nord-vestul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. In zonele joase, cu precadere din sudul, centrul si estul tarii, la inceputul zilei, local va fi ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest.

In regiunile intracarpatice vreme calda si in general frumoasa. Dimineata in zonele joase din Transilvania va fi ceata dar alte fenomene meteorologice nu se mai asteapta. Maximele zilei sunt de peste 15 grade inclusiv in depresiunile transilvane si ajung la 21 de grade la Arad, Timisoara si Resita.

In sud, soarele nu este prea generos, doar din cand in cand se arata printre nori. In schimb, izolat sunt conditii de ploaie slaba si burnita. Vor fi maxime de 18 grade la Drobeta Turnu Severin, 17 la Craiova dar si la Ploiesti, Buzau si Calarasi, 19 la Alexandria si Giurgiu si 20 la Ramnicu Valcea.

Cer incarcat de nori si izolat conditii de burnita sau ploaie slaba in Dobrogea. Chiar in absenta soarelui vremea este calda pentru data din calendar: 16 grade la amiaza la Tulcea si 15 la Constanta.

Si in Moldova, ca in toate regiunile extracarpatice dealtfel, cerul este mai mult noros, izolat ploua slab sau burniteaza si dimineata e ceata. Maximele, intre 15 si 17 grade, cele mai mici din tara dar tot mai mari decat mediile climatologice ale datei.

Duminica si luni

Duminica cerul se va innora treptat in regiunile vestice, nordice si centrale si mai ales spre seara razlet va ploua. In celelalte zone cerul va fi variabil. Dimineata, pe arii restranse se va semnala ceata.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in estul Transilvaniei si 22 de grade la Timisoara si Giurgiu.

Luni vremea se va mentine calda pentru aceasta data desi in regiunile intracarpatice temperatura scade usor. Cerul va fi temporar noros si izolat va ploua slab in nordul si centrul tarii. Spre seara innorarile se accentueaza si incepe sa ploua in partea de vest si nord-vest. Vantul prezinta intensificari pe crestele montane si temporar in regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in nord-vest la Oradea si Baia Mare si 22 de grade in mai multe localitati din sudul tarii.

Sursa: realitatea.net

Foto: abstract.desktopnexus.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii