A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664871.5885.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in zilele urmatoarele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-07-2016, ora 13:06

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in zilele urmatoarele

Articol de Madalina Irimia
Meteorologii anunta vreme instabila in urmatoarele zile. Joi vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii. Sunt asteptate averse si descarcari electrice, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 20 /mp.

JOI, vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii, iar la munte si in regiunile sud-estice in cursul zilei va fi in general instabila. In Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, precum si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali vor fi innorari temporare si local averse si descarcari electrice.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 /mp. Vantul va sufla moderat, local cu intensificari in est, in sud-vest si la munte, dar de scurta durata si in regiunile sud-estice, in principal asociat averselor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21...22 de grade in nordul tarii si in depresiuni si 30...31 de grade in extremitatea de sud.

VINERI, vremea va fi predominant frumoasa, iar regimul termic va fi unul agreabil, exceptand primele ore ale diminetii cand va fi racoare in zonele montane, in special in depresiuni. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si ploi de scurta durata, dupa-amiaza izolat la munte, iar noaptea in nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 de grade in Maramures si nordul Moldovei si 30 de grade in Oltenia si Muntenia.

SAMBATA, in nordul, nord-estul si centrul teritoriului, regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul mediilor multianuale, iar instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata. indeosebi in prima parte a intervalului, vor fi innorari, averse si descarcari electrice in Maramures, local in Transilvania si Moldova, precum si in zonele de munte.

In restul teritoriului, vremea va fi calduroasa, cerul va fi variabil si numai izolat, dupa-amiaza si seara, vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu unele intensificari, la munte, dar si in timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 23 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii. (21...22 de grade in nordul Moldovei, 34 grade in Lunca Dunarii)

TENDINTA

DUMINICA - Vremea va fi predominant frumoasa, dar calduroasa in sud si sud-vest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in zonele de munte si in nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi ploi de scurta durata, insotite si de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 de grade in Maramures si nordul Moldovei si 34 de grade in Oltenia si sud-vestul Munteniei.

LUNI si MARTI - Vremea va fi din ce in ce mai calduroasa, iar disconfortul termic se va accentua. Fenomene specifice instabilitatii atmosferice vor fi in vest, nord-vest si centru, in special in ultima zi.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii