ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-08-2013, ora 09:09

Profesorul care a purtat aceleasi haine timp de 40 de ani

Articol de Madalina Irimia

Un profesor din statul american Texas a facut un pariu cu sotia lui si a purtat aceeasi imbracaminte nu mai putin de 40 de ani, la incheierea fiecarui an scolar.

Dale Irby, din orasul Dallas, statul american Texas, a purtat aceeasi camasa si acelasi pulover atunci cand a facut pozele de final de an scolar, timp de 40 de ani consecutiv, scrie news.com.au. La inceput, totul a fost doar o intamplare, insa apoi s-a transformat intr-o gluma care a durat mult timp.

Profesorul a ales aceasta vestimentatie in anul 1973, atunci cand trebuia sa apara in pozele de final de an scolar. Anul urmator, el a purtat din intamplare aceleasi haine. Dale Irby a marturisit ca s-a simtit foarte jenat cand a privit pozele din cei doi ani.

Insa sotia lui l-a provocat sa poarte imbracamintea respectiva si in anii urmatori, spunandu-i ca nu are curaj sa faca acest lucru. Gluma a continuat cinci ani, dupa care dascalul a hotarat ca nu are sens sa-si schimbe obiceiul. L-a pastrat pana la pensie, devenind o legenda in institutia in care a predat.

Sursa: ziare.com

Foto: huffingtonpost.co.uk

     
Tag-uri: poza, profesor, tinuta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii