A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629964.9898.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Profesorii au ramas fara cuvinte cand au desfacut ghipsul unui elev. A fost dat afara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-06-2014, ora 17:26

Profesorii au ramas fara cuvinte cand au desfacut ghipsul unui elev. A fost dat afara

Articol de Madalina Irimia

Ingeniozitatea elevilor nu are limite cand este vorba de copiat. Pentru ca au stiut ca vor fi verificati cu detectorul de metale, unii absolventi au gasit diferite metode pentru a trece de control, scrie stirileprotv.ro.

Astfel, cativa elevi din Republica Moldova si-au ascuns telefoanele in centura de la pantaloni sau chiar si-au pus mana in ghips. Bineinteles, unii au folosit si vechea metoda, foitele, pe care au scris raspunsurile.

Conform Pro TV Chisinau, sefa Directiei Educatie Chisinau a declarat la sedinta primariei ca unii elevi au fost descoperiti si au fost dati afara. Chiar si asa, la fiecare examen, testele au aparut pe internet.

Tatiana Tverdohleb, sef Directia Eduatie Chisinau: “Cum au trecut de detectoarele de metal? Pai le-au bagat in curea sau in ghips. Altii s-au ridicat si ... asa au cazut copiutele. Pai acum cautam sursa, cum au aparut testele pe internet.”

Pana acum, la cele 3 examene de bacalaureat din Republica Moldova, aproape 100 de elevi au fost dati afara din salile de examen. In acelasi timp, mai multe lucrari au fost anulate, dupa ce unii elevi au scris cu negru sau si-au semnat lucrarea.

Acestia vor sustine bacalaureatul in urmatoarea sesiune, iar cei prinsi ca au copiat - la anul.

Foto: fanatik.ro

     
Tag-uri: elev, examen, ghips
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii