A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561710.106.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Profesor la Seminarul Teologic, lectie rasista socanta: Antonescu a facut bine ca i-a exterminat (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-02-2014, ora 12:53

Profesor la Seminarul Teologic, lectie rasista socanta: Antonescu a facut bine ca i-a exterminat (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Ora de religie de la clasa Seminarului Teologic a Colegiului Carmen Sylva a ajuns subiect de discutii pe internet. Un profesor a fost filmat facand remarci rasiste, folosind un limbaj care nu ar caracteriza un cadrul didactic.

Imaginile, se pare ca au fost realizate acum mai multa vreme, dar ele au fost postate in 2 februarie pe siteul Youtube. Profesorul Andrei Lehaci le spune elevilor sai ca are un singur regret: acela ca maresalul Antonescu nu a mai trait un an, pentru a-i extermina pe romi. "Ma, daca Antonescu a facut un lucru bun, a facut ca i-a exterminat. Ma, daca ar mai fi trait un an, ma, bata-i Dumnezeu sa mai fi trait (…) Ma, nu va uitati in gura la toti rahatii ca i-au exterminat pe evrei. Ma, nu fiti tampitei, ma, nu fiti ghiolbani. Nu va uitati in gura la toti rahatii" , spune preotul. Acesta le mai explica elevilor ca daca ar vedea tigani la semafor ar trece cu masina peste ei, iar elevii se distreaza de minune la ora acestui profesor.

Integral pe realitatea.net

     
Tag-uri: profesor, religie, rasism
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii