A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831760.9493.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Profesia in care se castiga mai multi bani in Romania decat in Turcia sau in Cehia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
11-03-2014, ora 11:47

Profesia in care se castiga mai multi bani in Romania decat in Turcia sau in Cehia

Articol de Cristian Amariei

Un angajat din Romania care ocupa functia de automation engineer in industria auto are un salariu lunar de 2.500 de euro brut pe luna, mai mare decat un angajat pe aceeasi pozitie din Turcia, care are mai putin de 2.200 de euro pe luna sau din Cehia, care castiga 2.000 de euro pe luna, potrivit unui studiu salarial realizat de firma de recrutare Grafton.

Rezultatele studiului mai arata ca un director financiar din Romania are un salariu de 9.000 de euro brut pe luna, pe locul doi in topul celor mai mari salarii pentru aceasta pozitie dupa Polonia, unde un director financiar poate ajunge la un salariu de peste 12.000 de euro brut pe luna, scrie zf.ro.

Potrivit cercetarii, cel mai bine platite locuri de munca in Romania sunt in domeniile inginerie si productie, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari.

Studiul a analizat nivelul salariilor din Europa Centrala si de Est in anul fiscal 2013/ 2014, in state precum Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Romania, Lituania si Turcia.

Foto: monsterworking.com

     
Tag-uri: angajat, Romania, salariu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii