ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-11-2011, ora 15:42

Produsele de post, mai periculoase decat cele de dulce

Articol de Madalina Irimia

Crenvurstii, pateurile si salamul din soia contin multi aditivi care suplinesc carnea. Cele mai sanatoase sunt branza tofu si laptele de soia. Medicii vorbesc despre pericolele din produsele vegetale.

Produsele de soia, atat de iubite in post, pot fi mai periculoase decat mezelurile obisnuite, din cauza continutului mare de E-uri.

Iaurt de post cu fructe exotice, maioneza fara ou, bauturi din orez praf, acestea sunt ultimele gaselnite in materie de produse de post care au impanzit magazinele. Si acestea, si "clasicii" crenvursti vegetali, pateurile si salamul de soia sunt doldora de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime - carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu.

Multe din ele contin chiar si ingrediente "de dulce", sunt destul de scumpe si chiar au mai multe calorii decat produsele "originale".

Nutritionistii sfatuiesc credinciosii cum sa aleaga cele mai bune produse de post si cum sa le combine ca sa nu devina anemici pana la Craciun.

Branza tofu, cea mai sanatoasa optiune din soia

In categoria produselor nocive intra pateurile vegetale si "mezelurile", din cauza continutului mare de "E-uri" sau alte sintetice menite sa faca produsul sa semene cat mai mult la gust, miros si culoare cu alimentul pe care il imita.

"Pateul din soia contine la fel de multi aditivi ca cel animal, poate chiar mai multi. La fel si salamul, si crenvurstii de post sau snitelul, care mai e si prajit. In niciun caz nu trebuie sa mancam zilnic astfel de produse", recomanda prof. Gheorghe Mencinicopschi, specialist in alimentatie.

Dintre toate produsele de soia, cea mai sanatoasa este branza tofu. Pe locul urmator se afla laptele de soia, pe care il puteti consuma zilnic.

Integral in EVZ.ro

Foto: tvs.ro

     
Tag-uri:

Crenvurstii, pateurile si salamul din soia contin multi aditivi care suplinesc carnea. Cele mai sanatoase sunt branza tofu si laptele de soia. Medicii vorbesc despre pericolele din produsele vegetale.

, Produsele de soia, atat de iubite in post, pot fi mai periculoase decat mezelurile obisnuite, din cauza continutului mare de E-uri.

Iaurt de post cu fructe exotice, maioneza fara ou, bauturi din orez praf, acestea sunt ultimele gaselnite in materie de produse de post care au impanzit magazinele. Si acestea, si "clasicii" crenvursti vegetali, pateurile si salamul de soia sunt doldora de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime - carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu.

Multe din ele contin chiar si ingrediente "de dulce", sunt destul de scumpe si chiar au mai multe calorii decat produsele "originale".

Nutritionistii sfatuiesc credinciosii cum sa aleaga cele mai bune produse de post si cum sa le combine ca sa nu devina anemici pana la Craciun.

Branza tofu, cea mai sanatoasa optiune din soia

In categoria produselor nocive intra pateurile vegetale si "mezelurile", din cauza continutului mare de "E-uri" sau alte sintetice menite sa faca produsul sa semene cat mai mult la gust, miros si culoare cu alimentul pe care il imita.

"Pateul din soia contine la fel de multi aditivi ca cel animal, poate chiar mai multi. La fel si salamul, si crenvurstii de post sau snitelul, care mai e si prajit. In niciun caz nu trebuie sa mancam zilnic astfel de produse", recomanda prof. Gheorghe Mencinicopschi, specialist in alimentatie.

Dintre toate produsele de soia, cea mai sanatoasa este branza tofu. Pe locul urmator se afla laptele de soia, pe care il puteti consuma zilnic.

Integral in EVZ.ro

Foto: tvs.ro

" title="Stiri despre Produsele de soia, atat de iubite in post, pot fi mai periculoase decat mezelurile obisnuite, din cauza continutului mare de E-uri.

Iaurt de post cu fructe exotice, maioneza fara ou, bauturi din orez praf, acestea sunt ultimele gaselnite in materie de produse de post care au impanzit magazinele. Si acestea, si "clasicii" crenvursti vegetali, pateurile si salamul de soia sunt doldora de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime - carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu.

Multe din ele contin chiar si ingrediente "de dulce", sunt destul de scumpe si chiar au mai multe calorii decat produsele "originale".

Nutritionistii sfatuiesc credinciosii cum sa aleaga cele mai bune produse de post si cum sa le combine ca sa nu devina anemici pana la Craciun.

Branza tofu, cea mai sanatoasa optiune din soia

In categoria produselor nocive intra pateurile vegetale si "mezelurile", din cauza continutului mare de "E-uri" sau alte sintetice menite sa faca produsul sa semene cat mai mult la gust, miros si culoare cu alimentul pe care il imita.

"Pateul din soia contine la fel de multi aditivi ca cel animal, poate chiar mai multi. La fel si salamul, si crenvurstii de post sau snitelul, care mai e si prajit. In niciun caz nu trebuie sa mancam zilnic astfel de produse", recomanda prof. Gheorghe Mencinicopschi, specialist in alimentatie.

Dintre toate produsele de soia, cea mai sanatoasa este branza tofu. Pe locul urmator se afla laptele de soia, pe care il puteti consuma zilnic.

Integral in EVZ.ro

Foto: tvs.ro

">Produsele de soia, atat de iubite in post, pot fi mai periculoase decat mezelurile obisnuite, din cauza continutului mare de E-uri.

Iaurt de post cu fructe exotice, maioneza fara ou, bauturi din orez praf, acestea sunt ultimele gaselnite in materie de produse de post care au impanzit magazinele. Si acestea, si "clasicii" crenvursti vegetali, pateurile si salamul de soia sunt doldora de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime - carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu.

Multe din ele contin chiar si ingrediente "de dulce", sunt destul de scumpe si chiar au mai multe calorii decat produsele "originale".

Nutritionistii sfatuiesc credinciosii cum sa aleaga cele mai bune produse de post si cum sa le combine ca sa nu devina anemici pana la Craciun.

Branza tofu, cea mai sanatoasa optiune din soia

In categoria produselor nocive intra pateurile vegetale si "mezelurile", din cauza continutului mare de "E-uri" sau alte sintetice menite sa faca produsul sa semene cat mai mult la gust, miros si culoare cu alimentul pe care il imita.

"Pateul din soia contine la fel de multi aditivi ca cel animal, poate chiar mai multi. La fel si salamul, si crenvurstii de post sau snitelul, care mai e si prajit. In niciun caz nu trebuie sa mancam zilnic astfel de produse", recomanda prof. Gheorghe Mencinicopschi, specialist in alimentatie.

Dintre toate produsele de soia, cea mai sanatoasa este branza tofu. Pe locul urmator se afla laptele de soia, pe care il puteti consuma zilnic.

Integral in EVZ.ro

Foto: tvs.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii