A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816803.0392.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Produsele care promit „detoxifiere” sunt false
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-09-2016, ora 16:06

Produsele care promit „detoxifiere” sunt false

Articol de Madalina Irimia
Produsele care promit detoxifierea organismul vand de fapt doar o idee ademenitoare, nu un remediu veridic pentru organism, pentru ca detoxifierea nu este un lucru real, potrivit unei mici cercetari realizata de cei de la site-ul vox.com.

Potrivit site-ului mentionat, detoxifierea reala este doar procesul prin care trec consumatorii de droguri si alcoolicii atunci cand sunt internati in centrele de dezintoxicare, unde, intr-adevar, dependentii trec printr-un proces dureros de eliminare a toxinelor din organism, scrie Mediafax.

Ideea de detoxifiere dateaza de la inceput....de la Gradina Edenului: Nici bine nu au fost creati oamenii si au si muscat din marul toxic. De atunci, probabil pentru a se cai pentru pacatul originar, multe persoane au cazut prada ideii ca organismul este plin de toxine. Evident, ceva trebuie facut pentru a scapa de ele, pentru ca doar asa pot oamenii sa devina mai puri si mai curati.

In Egiptul Antic, vindecatorii (medicii) credeau ca substantele toxice provin din si sunt formate in interiorul corpului uman (in special in intestinul gros). Ideea acceptata general la vremea aceea era ca aceste toxine cauzeaza boli si trebuie eliminate din organism cat mai repede posibil. Atunci a aparut termenul si ideea de "auto-intoxication/ autointoxicatie" (oamenii se imbolnaveau singuri) - idee ce a persistat de-a lungul secolului, fiind crezuta chiar si de microbiologi, potrivit revistei medicale "Lancet".

Totusi, la inceputul anilor 1900, fiziologia a evoluat si au inceput sa fie cunoscute din ce in ce mai multe notiuni exact, corecte, iar oamenii de stiinta au demontat "autointoxicatia".

Intr-adevar, detoxifierea este o notiune care atrage, dar lumea trebuie sa stie ca notiunea este de fapt un nonsens. Bineinteles, acest lucru nu i-a oprit pe cei din marketing sa vanda aceasta idee conform careia oamenii pot deveni, intr-un fel sau altul, mai putin toxici, daca folosesc anumite produse speciale.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii