ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-11-2016, ora 10:57

Produse naturiste care iti intaresc organismul

Articol de Madalina Irimia
Temperaturile mici de afara te indeamna parca sa ai si mai multa grija de tine si sa apelezi la toate ajutoarele posibil. Iata lista unor produse naturiste care iti pot creste imunitatea!

Produsele 100% naturale ajuta la prevenirea si vindecarea afectiunilor contagioase desezon, cum sunt tipurile de gripa si racelile, mai ales datorita stimulentilor energizanti pe care ii au in compozitia lor. In aceasta perioada, organismul e „atacat“ de virusi, de aceea specialistii recomanda sa iti intaresti imunitatea cu vitamine si minerale. Astfel, pe langa alimentatia variata si echilibrata, remediile din diverse plante sunt cele care stau la baza unui organism puternic.

Turmericul

In Romania turmericul este gasit exclusiv sub forma de pudra, intrebuintat atat pentru uz alimentar, cat si ca tratament medicinal. Acesta este un excelent antiseptic, antioxidant, cicatrizant si dezinfectant. Pudra de turmeric are numeroase benficii, fiind un ajutor si in problemele reumatologice, neurologice, gastrice etc.

Catina

Uleiul de catina asigura necesarul de nutrienti si vitamine pentru o dieta echilibrata cu efecte tonice generale, imunomodulatoare, de combatere a efectelor negative ale stresului, de incetinire a proceselor de imbatranire.
Acaiul

Copacul de Acai este un palmier care creste in Brazilia. Pulberea de Acai este produsa printr-o metoda de uscare speciala care pastreaza compozitia nutritionala, e bogata in fibre si ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar si a nivelului de energie, dar actioneaza si in favoarea sanatatii parului si a unei bune digestii.

Lavanda

Lavanda sau levantica este o planta care provine din nordul Africii si care poate avea numeroase beneficii asupra sanatatii tale. Mai mult, consumul regulat de ulei de lavanda ofera rezistenta la boli, fiind efficient si impotriva muscaturilor de insecte.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  23.06.2017 15:10

wh0cd240574 detrol cafergot actonel 35 mg kytril tamoxifen

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii