A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833287.9327.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Producatorii romani de carne vor protectie europeana pentru micul romanesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-05-2015, ora 09:34

Producatorii romani de carne vor protectie europeana pentru micul romanesc

Articol de Cristian Amariei
Asociatia Romana a Carnii /ARC/ va demara, in cel mai scurt timp, procedurile pentru obtinerea protectiei europene pentru micul romanesc, un produs apreciat de catre romani si care a dobandit, deja, notorietate pe piata europeana.

'Ne-am propus sa obtinem protectie europeana pentru micii romanesti. Vrem sa facem acest lucru si la notorietatea pe care au dobandit-o in Europa nu cred ca va fi o tara care sa fie impotriva. Micul este romanesc si asta o stie toata lumea. Fata de 'cevapcici' turcesti sau bulgaresti /un produs similar cu micii romanesti, n.r/ este o mare diferenta si de gust, si de cum arata. De aceea, nu cred ca vom avea probleme sa facem acest lucru', a declarat, vineri, presedintele ARC, Radu Timis, la un eveniment organizat cu ocazia zilei de 1 Mai.

Acesta a precizat, de asemenea, ca micul romanesc este foarte apreciat si la export, in conditiile in care, de 1 Mai, se consuma o cantitate similara cat intr-o luna intreaga, iar in acest an consumul va fi mai mare cu cel putin 5% fata de anii precedenti.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii