A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816316.7248.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Procurorii cer 25 de ani de inchisoare pentru tortionarul Visinescu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2015, ora 09:35

Procurorii cer 25 de ani de inchisoare pentru tortionarul Visinescu

Articol de Madalina Irimia
Un procuror de la Parchetul General a cerut marti judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti condamnarea lui Alexandru Visinescu, fost comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, la 25 de ani inchisoare si degradarea militara, pentru savarsirea infractiunii de tratamente neomenoase.

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au finalizat marti dosarul tortionarului Alexandru Visinescu.

La acest ultim termen, procurorul de sedinta a declarat ca, in cazul lui Alexandru Visinescu, ar trebui aplicata detentia pe viata, insa, cum acesta are peste 65 de ani, pedeapsa maxima prevazuta de legea penala este de 25 de ani.

Procurorul a explicat ca pentru Alexandru Visinescu legea penala mai favorabila este vechiul Cod penal, respectiv infractiunea de tratamente neomenoase, care are in noul Cod penal corespondent in infractiunea de crime impotriva umanitatii.

Reprezentantul Parchetului a mai cerut ca Alexandru Visinescu sa fie degradat militar si sa fie obligat, in solidar cu Ministerul de Interne, Ministerul de Finante si ANP, la plata unor despagubiri catre trei parti civile, rude apropiate ale detinutilor politici care au decedat in Penitenciarul Ramnicu Sarat.

Alexandru Visinescu a fost prezent in sala de judecata, insa el a spus ca se prevaleaza de dreptul la tacere si nu doreste sa dea o declaratie in acest dosar.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii