A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662447.5436.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Probabil cea mai buna masina de facut bani din lume. Compania care nu a pierdut nici un ban din anul 1990 pana astazi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-11-2016, ora 13:12

Probabil cea mai buna masina de facut bani din lume. Compania care nu a pierdut nici un ban din anul 1990 pana astazi

Articol de Madalina Irimia
Renaissance Technologies este un fond hedge recunoscut in SUA. Mai ales din prisma faptului ca este creatoarea fondului de investitii Medallion, probabil cea mai buna masina de facut bani din lume, scrie Bloomberg. In Medallion pot lucra doar angajatii Renaissance (300 de angajati dintre care 90 au doctorate). Fondul, recunoscut pentru secretomania sa, a produs in ultimii 28 de ani profituri de 55 miliarde de dolari, fiind cu 10 miliarde de dolari mai profitabil decat fondurile conduse de miliardarii Ray Dalio sau George Soros.

Mai mult, a reusit aceasta performanta in mai putin timp si cu mai putine active. Este fondul care nu pierde bani aproape niciodata (un singur an a fost pe minus).

"Renaissance este versiunea comerciala a proiectului Manhattan (n.r proiectul de dezvoltare a primei arme nucleare)", spune Andrew Lo, profesor de finante la MIT. Acesta ii atribuie o mare parte din succesul fondului fondatorului Jim Simons (78 de ani) care a creat fondul in 1982 si a adus muti oameni de stiinta.
"Compania reprezinta varful fondurilor de investitii "quant" - (n.r care sunt bazate algoritmi care decid daca o investitie este atragatoare sau nu. Decizia finala de a vinde sau a cumpara este realizata de calculator). Nimeni nu se apropie de performanta lor", mai spune Lo.

Continuarea aici
     
Tag-uri: companie, succes, profit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii