A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833481.5171.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Printul Harry anunta ca isi va incheia cariera militara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-03-2015, ora 11:41

Printul Harry anunta ca isi va incheia cariera militara

Articol de Cristian Amariei
Printul Harry a anuntat marti ca va renunta la cariera militara dupa zece ani de serviciu in armata britanica, perioada in care a fost de doua ori combatant pe frontul din Afganistan, informeaza agentiile internationale de presa.

Printul, in varsta de 30 de ani, a declarat ca decizia de a pune capat carierei sale militare in luna iunie a fost foarte dificil de luat dupa zece ani de serviciu, insa acum are privirea indreptata spre urmatorul capitol al vietii sale, noteaza AFP.

"Studiez optiunile mele de viitor si sunt foarte incantat de posibilitati", a declarat printul Harry intr-un comunicat difuzat de la resedinta sa oficiala Palatul Kensington.

Aceasta decizie va aparea ca o surpriza pentru multi observatori ai coroanei britanice, intrucat printul traia visul sau din copilarie si parea multumit de viata lui in armata.

Al patrulea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii si, in viitor, al cincilea, dupa ce se va naste in luna aprilie al doilea copil al fratelui sau William, printul Harry va incheia partea militara a vietii sale, la o luna dupa detasarea sa in fortele de aparare australiene din lunile aprilie si mai.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii