ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-08-2014, ora 14:02

Prins in timp ce incerca sa treaca granita cu mii de tigari ascunse in masina

Articol de Ana-Maria Onofrei
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati impreuna cu lucratorii vamali au descoperit 8.600 de tigarete ascunse in locuri special amenajate in pragurile unui autoturism condus de un cetatean roman.

In data de 10 august, in jurul orei 18.15, Vitalie C., cetatean roman, in varsta de 33 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei la Punctul de Trecere a Frontierei Galati, conducand un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Romania.

Ca urmare a valorificarii unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si a bagajelor personale ale lui Vitalie C.”, a declarat comisar de politie Vica Tanase, purtator de cuvant al STPF Galati.

In urma controlului efectuat, politistii au descoperit, disimulate in locasuri special amenajate in pragurile autoturismului, 8.600 tigarete marca Winston, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 3.827 lei si a autoturismului in valoare de 31.500 lei in vederea confiscarii, cetateanul in cauza fiind sanctionat contraventional de catre organul vamal cu amenda in valoare de 6.000 lei.

Foto: informatorulmoldovei.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii