A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757661.0414.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prins de politisti cu tigarile de contrabanda ascunse pe corp
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-03-2014, ora 15:47

Prins de politisti cu tigarile de contrabanda ascunse pe corp

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti au depistat in trafic, intr-un autoturism, o persoana care transporta mai multe pachete de tigari de contrabanda ascunse pe corp. La controlul autoturismului, politistii de frontiera au gasit tigari ascunse si sub presurile acestuia.

Pe data de 28 februarie, in jurul orelor 11.00, un echipaj format din politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti a oprit pentru legitimare si control in localitatea Damideni, un autoturism marca Opel, inmatriculat in Polonia, condus de cetateanul roman Stefan T., de 21 de ani, in care era pasagera Lacramioara B., de 21 de ani. In urma controlului efectuat asupra persoanelor si a autoturismului a fost descoperita cantitatea de 6.000 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova dintre care 4080 tigarete ascunse pe corpul pasagerei, avand o valoare totala de 2.727 lei. In urma cercetarilor a rezultat faptul ca tigarile au fost preluate din localitatea Stefanesti si urmau a fi comercializate in municipiul Iasi”, anunta IJPF.

Intreaga cantitate de tigari a fost confiscata, iar celor doua persoane li s-a intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.

Foto: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii