ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-02-2015, ora 09:10

Prins cu aproximativ 16.000 tigarete ascunse in pneurile masinii

Articol de Madalina Irimia
Politisti de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu lucratori vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, aproximativ 16.000 de tigarete, in pneurile unui autovehicul condus de un cetatean roman.

Pe 1 februarie, in jurul orelor 17.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, conducand un autoturism marca Dacia Logan, Marian B. cetatean roman, in varsta de 31 ani.

Pentru valorificarea unei informatii, echipa comuna formata din inspectori vamali si politisti de frontiera, a efectuat un control amanuntit asupra persoanei si a mijlocului de transport. Astfel au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, in anvelopele autoturismului, 15.800 de tigarete marca Plugarul.”, a declarat comisar de politie Ion Irimia, purtator de cuvant al STPF Galati.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare de 3.555 lei, in vederea confiscarii, iar Marian B. a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii