A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830428.2195.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primul smartphone rusesc a fost pus in vanzare. Are doua ecrane si sistem de operare Android
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-12-2013, ora 13:48

Primul smartphone rusesc a fost pus in vanzare. Are doua ecrane si sistem de operare Android

Articol de Cristian Amariei

Primul smartphone rusesc, Yotaphone, se diferentiaza de celelalte telefoane inteligente existene pe piata prin faptul ca are doua ecrane: unul LCD traditional, in partea anterioara, si unul posterior alb-negru, de tipul e-ink (cerneala electronica), ca cel intalnit la e-readerele Kindle, scrie New York Times.

Yotaphone se vinde cu aproximativ 675 de dolari in Europa si cu 600 de dolari in Rusia, fiind un pic mai ieftin decat faimoasele iPhone 5S si Samsung Galaxy S4.

Ecranul alb-negru de pe spatele telefonului consuma mult mai putina energie si poate afisa informatii de tot soiul, precum feed-uri de Facebook si Twitter, chiar si atunci cand telefonul nu este folosit. Nu este insa unul de tip touchscreen. "Inainte de Yotaphone, partea din spate a telefoanelor nu a fost folosita", atrag atentia producatorii rusi de la compania Yota Devices,

Ecranele Yotaphone au o diagonala de 4,3 inci, mai mare decat cea a iPhone-ului 5S (de 4 inci) si mai mica decat cea a Samsung-ului Galaxy S 4 (5 inci).

Yotaphone functioneaza cu ajutorul sistemului de operare Android.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: telefon, Rusia, ecrane
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii