A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832419.3244.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primul ceas inteligent cu proiector
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2014, ora 19:30

Primul ceas inteligent cu proiector

Articol de Cristian Amariei

Intr-o lume in care apar din ce in ce mai multe ceasuri inteligente, cei de la Ritot propun un concept original de smartwatch, unul cu proiector.

„Primul ceas inteligent cu proiector“ reprezinta conceptul de marketing asociat unui dispozitiv care, la prima vedere, pare o bratara inteligenta. In realitatea, Ritot, prin intermediul unui pico proiector, va proiecteaza toate informatiile de care aveti nevoie pe spatele maini, intr-un mod similar cu cel reprodus in imaginea de mai sus. In contextul in care solutia propusa de ei nu afecteaza in nici fel sanatatea pielii din zona expusa si informatiile sunt afisate natural, in prelungirea incheieturii, conceptul s-ar putea sa prinda.

Cat priveste functiile integrate in micutul gadget, cea mai importanta consta in posibilitatea schimbarii culorii continutului proiectat, utilizatorul avand la dispozitie peste 20 de posibilitati. Pe langa faptul ca vibreaza si este disponibila atat intr-o varianta sport si una business, bratara celor de la Ritot va poate oferi orice tip de notificari si alerte sau va poate afisa mesaje. Pentru a scapa de notificari este suficient sa scuturati un pic mana. Printre tipurile de continut care poate fi proiectat pe mana se numara emailuri, SMS-uri, apeluri, mesaje Facebook, alerte calendar, tweet-uri, informatii despre vreme si nu numai. Fiecare informatie va fi afisata pentru 10 secunde, inainte sa dispara. Autonomia promisa de producator este de 150 de ore de utilizare sau o luna de stand-by. Citeste mai mult pe playtech.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii