ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
19-10-2015, ora 09:19

Primul antrenor al Simonei Halep, declaratie controversata: „E noroc, nu altceva”

Articol de Madalina Irimia
Primul antrenor al Simonei Halep face o declaratie controversata inaintea Turneului Campioanelor.

Tehnicianul Ioan Stan spune ca fosta sa eleva este "urmarita de noroc", motiv pentru care reuseste sa se mentina in topul clasamentului mondial.

De aceea, el crede ca Simona va face o figura foarte frumoasa si in Singapore.

"Daca se va reface total, este posibil orice, dar Turneul Campioanelor este o competitie extrem de grea pentru ca este sfarsit de an si s-a acumulat foarte multa oboseala. Eu cred ca daca va prinde o forma buna si daca va avea noroc, va face o figura frumoasa. Si spun ca Simona este urmarita de noroc peste tot. Are noroc pentru ca ori pica pe un culoar bun in turnee, ori are adversar puternic, dar acesta abandoneaza si trece mai departe, ori, acum, Serena a iesit din top si ea ajunge pe primul loc. Asta este noroc, nu este altceva. Si ca sa dau un citat din Caragiale: Norocul e putin si lumea e multa. Cam asa e cu ea. La capacitatile fizice si la accidentarile pe care le-a avut in ultima vreme, este greu sa stai acolo sus. Doar fizicul ii va spune ei daca este locul 1 sau nu. Este foarte frumos ca Simona este numarul 1 mondial dupa ce s-a retras Serena. A mai fost o tenismena care a fost numarul 1 mondial si n-a castigat nimic. E ca Wozniacki", a declarat Ioan Stan pentru Ring.

Simona Halep ocupa primul loc in clasamentul WTA Race, cel care ia in considerare doar rezultatele din acest an si care conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor.

Romanca a fost propulsata in prima pozitie dupa ce oficialii WTA au decis s-o excluda din acest top pe Serena Williams, sportiva americana refuzand sa joace in Singapore.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii