A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816146.565.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primele imagini cu Connect-R, in brate cu fetita lui. Cantaretul este in culmea fericirii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
27-01-2014, ora 18:22

Primele imagini cu Connect-R, in brate cu fetita lui. Cantaretul este in culmea fericirii

Articol de Madalina Irimia

Stefan Mihalache, cunoscut sub numele de scena Connect-R, si-a anuntat imediat prietenii de pe pagina de Facebook ca sotia lui a nascut. Ba chiar a postat si o fotografie cu micuta, pentru a risipi suspansul si abia daca se mai dezlipeste de micuta Maya.

Grijuliu si protector, Connect-R urmareste fiecare miscare a fetitei sale si ii pozeaza fiecare grimasa sau zambet. Artistul se poate numi acum un barbat implinit dupa ce cariera sa a avut o ascensiune fulminanta, iar acum are si o viata de familie linistita.

"Glorie si slava Domnului Iisus!!!! Ea este Maya!!! Iubirea noastra!!!!! :)", a fost mesajul prin care Connect-R si-a anuntat fanii de pe Facebook ca a devenit tatic. Imaginea cu fetita lui a primit peste 100.000 de like-uri in timp record.

Stefan Mihalache si Mihaela Sotrocan, nimeni altii decat Connect-R si Misha, s-au casatorit civil in vara lui 2013, iar anul acesta urmeaza sa se casatoreasca religios. Nasi de nunta le vor fi Pepe si sotia acestuia, Raluca.

Connect-R are 31 de ani, Misha e cu aproape 10 ani mai tanara. Dragostea lor a fost fulgeratoare: au ajuns in fata ofiterului starii civile la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut. Apoi, au anuntat ca asteapta un bebelus.

Sursa: protv.ro

     
Tag-uri: copil, Connect-R, Misha
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii