ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-11-2014, ora 21:13

Primele declaratii ale lui Klaus Iohannis, dupa EXIT POLL-uri: "Dragi romani, ati fost niste eroi"

Articol de Madalina Irimia
Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica seara, dupa primele EXIT POLL-uri, ca romanii au fost niste eroi si ca inca are emotii privind rezultatele finale.

Dupa ce doua dintre cele cinci sondaje l-au dat castigator, iar unul la egalitate cu Victor Ponta, Klaus Iohannis a multumit tuturor celor care au iesit la vot.
"Dragi romani, ati fost niste eroi. Votul a decurs fenomenal. O prezenta enorma. Va multumesc tuturor ca ati iesit sa votat presedintele Romaniei. Respect tuturor celor care au votat in diaspora
Acum, in ceasul al 12-lea, cer Guvernului un efort si sa prelungeasca programul in diaspora. De asemenea, solicit reprezentantilor nostri din sectiile de votare vigilenta maxima, nu va bateti joc de votul oamenilor la numarare. In ceea ce priveste cum s-a votat in diaspora, Guvernul va trebui sa-si asume aceasta organizare.
Nu conteaza daca au votat trei oameni sau 300.000, daca un singur roman nu a reusit sa voteze inseamna ca i-a fost incalcat un drept fundamental.
Mai am emotii. Voi avea emotii pana cand CCR da verdictul final", a spus Iohannis.

Foto: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii