A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664027.7861.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primarul Marian Vanghelie, arestat preventiv in dosarul de coruptie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2015, ora 11:34

Primarul Marian Vanghelie, arestat preventiv in dosarul de coruptie

Articol de Madalina Irimia
Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Sambata, in jurul orei 8.30, primarul a fost dus la Arestul central al Politiei.

Decizia de arestare luata in cazul sau nu este definitiva, dar este executorie. Edilul poate contesta masura, un alt complet al instantei supreme urmand sa stabileasca daca primarul Sectorului 5 va ramane dupa gratii.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Primarul Sectorului 5 a plecat de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sambata, in jurul orei 00.40, ordonanta de retinere emisa pe numele acestuia expirand vineri, in jurul orei 22.45.

Vanghelie a spus, la iesirea din sediul ICCJ, ca este foarte obosit, pentru ca joi, dupa ce a fost retinut, a ajuns tarziu in arestul Politiei Capitalei, unde a stat de vorba cu echipa din camera in care a fost incarcerat.

Cand a fost adus la ICCJ pentru judecarea propunerii DNA de arestare preventiva, Marian Vanghelie spunea ca are ”un loc in celula pentru Ponta si Oprea”.

Potrivit procurorilor, in perioada 2007 - prezent, Marian Vanghelie, in schimbul unor foloase materiale, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru sa obtina, pentru societatile pe care acesta din urma le controleaza, acordarea a numeroase contracte de lucrari publice, in valoare totala de aproximativ doua miliarde de lei.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii