A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834006.4963.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prima tastatura fara taste
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-07-2014, ora 12:09

Prima tastatura fara taste

Articol de Cristian Amariei

Tastaturile vin sub toate formele si dimensiunile, de la cele mari, mecanice, pana la cele care pot fi rulate si carate in rucsac. AirType este insa, probabil prima tastatura, ce nu are taste.

AirType este desigur prototipul unui start-up din Austin, Texas, si conceptul lor nu implica folosirea de taste. Ideea lor este sa creeze un produs care poate fi folosit pe orice fel de suprafata, si care sa nu dispuna de taste.

Am mai vazut o serie de astfel de dispozitive, unele care se conecteaza prin USB si emit cu laser o tastatura pe o suprafata plana, si apoi prin infrarosu detecteaza miscarea degetelor. In cazul de fata exista doua dispozitive, ca cele din imaginea de mai sus, care se tin in fiecare palma, si care traduc miscarea mainii in text, pentru a putea scrie pe orice fel de dispozitiv, de la smartphone, tableta, pana la un PC. Citeste mai mult pe playtech.ro.

     
Tag-uri: tastatura, taste, concept
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii