A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664349.6538.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prima reactie a femeii salvate de cei patru membri SMURD dupa aflarea tragediei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-12-2014, ora 14:33

Prima reactie a femeii salvate de cei patru membri SMURD dupa aflarea tragediei

Articol de Madalina Irimia
Pacienta cu embolie pulmonara, transportata de la Tulcea la Spitalul Judetean din Constanta de catre elicopterul SMURD prabusit luni, este in stare de soc dupa aflarea vestii.

Maria Oancea, femeia in varsta de 79 de ani din Tulcea care a fost adusa in siguranta la Spitalul Judetean Constanta de echipajul SMURD, inainte ca acesta sa se prabuseasca in Lacul Siutghiol, a declarant luni seara conform reporterntv.ro: "Eu am facut un tratament de reumatism si m-a intepat in capul pieptului si m-au adus aici, la spital. Saracii de ei, Doamne, Doamne... Doua fete erau cu mine si cei care conduceau elicopterul. Foarte bine s-au purtat cu mine. Am aflat de aici din spital. Doamne… si a scapat cineva? O singura persoana... Numai atat? Vai de capul meu!”.

Marti dimineata autoritatile au anuntat moartea celor patru persoane aflate la bordul elicopterului. Elicopterul SMURD s-a prabusit in Lacul Siutghiol luni dupa-amiaza, in jurul orei 16.10, dupa ce transportase un pacient cu embolie pulmonara de la Tulcea la Spitalul Judetean din Constanta si se intorcea de la Aeroportul ”Mihail Kogalniceanu”, unde alimentase cu combustibil.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii