A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830740.4809.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prima reactie a Mariei Sarapova dupa ce a fost depasita de Simona Halep in clasamentul WTA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
27-04-2015, ora 10:06

Prima reactie a Mariei Sarapova dupa ce a fost depasita de Simona Halep in clasamentul WTA

Articol de Cristian Amariei
Dupa ce a cazut pe locul al treilea in clasamentul WTA, Maria Sarapova a declarat ca are nevoie de timp pentru a-si "intra in ritm" din nou. "Am mult timp in fata ca sa-mi revin si sa incep din nou sa-mi fac jocul. Intotdeauna m-am descurcat excelent dupa situatii ca aceasta", a explicat ea.

Maria Sarapova a reactionat pentru prima data dupa ce a cazut pe locul al treilea in clasamentul WTA, depasita fiind de Simona Halep.

Tenismena rusa a declarat ca este increzatoare ca timpul o va ajuta sa-si reintre in ritm si sa depaseasca aceasta situatie.

„Am mult timp in fata ca sa-mi revin si sa incep din nou sa-mi fac jocul”, a explicat sportiva. „Intotdeauna m-am descurcat excelent dupa situatii ca aceasta. Am nevoie de ceva timp ca sa-mi intru in ritm”, a adaugat ea.

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova a coborat pe locul al treilea al clasamentului WTA dupa ce joi, 23 aprilie, a ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731.000 de dolari. sarapova a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, dupa doua ore si 27 de minute, de Angelique Kerber (Germania), pozitia 14 in ierarhia mondiala.

Luni, 27 aprilie, Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA. Sportiva a mai ocupat locul 2 in clasamentul WTA timp de opt saptamani, in perioada 11 august - 6 octombrie 2014.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii