A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661999.0399.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prima imagine cu Paul Walker din Fast and Furious 7: scena emotionanta in care apare alaturi de Vin Diesel
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-09-2014, ora 13:02

Prima imagine cu Paul Walker din Fast and Furious 7: scena emotionanta in care apare alaturi de Vin Diesel

Articol de Madalina Irimia
Vin Diesel si-a luat fanii prin surprindere si a postat o imagine cu el si Paul Walker din Fast and Furious 7. Fanii au fost emotionanti de poza, mai ales ca cei doi apar imbracati la costum, intr-o atmosfera melanacolica.

"Abia astept sa vad filmul", "Pacat ca a murit, erati echipa perfecta", "Paul Walker, esti o legenda. Iti simtim lipsa" au fost doar cateva dintre comentariile lasate de fani pe pagina de socializare a actorului Vin Diesel. Aceasta este prima imagine in care apar cei doi, desi in luna august Vin Diesel a mai postat o imagine, cu el si toti eroii din Fast and Furious, intr-o scena in care apar la o inmormantare.

Vin Diesel a postat un mesaj in care spunea ca a avut o intalnire cu cei de la Universal si a vazut primul trailer pentru Fast and Furious 7: "Am ramas fara cuvinte, este incredibil. Trebuie sa spun ca a fost o calatorie emotionanta. Ne-am intrecut pe noi insine ca sa il facem mandru pe Pablo, dar mi-as fi dorit enorm sa fie aici sa vada cat de departe am ajuns" . Asta inseamna ca in curand se va lansa si primul trailer oficial.

Fast and Furious 7 se lanseaza in cinema din 3 aprilie 2015.

Sursa: procinema.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii