A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832431.6669.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prima femeie pe lista FBI a celor mai cautati "teroristi"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-05-2013, ora 12:25

Prima femeie pe lista FBI a celor mai cautati "teroristi"

Articol de Cristian Amariei

Politia federala americana a anuntat joi ca a inclus joi prima femeie pe lista "celor mai cautati 25 de teroristi", americana Joanne Chesimard, acuzata ca a ucis un politist in urma cu peste 40 de ani si suspectata ca s-a refugiat in Cuba, transmit AFP si AP.

Joanne Chesimard, cunoscuta sub numele Assata Shakur, era membra a Armatei de eliberare a negrilor, o organizatie americana de extrema-stanga care s-a angajat in anii 1970 in lupta armata pentru cauza afro-americanilor.

Ruda cu interpretul hip-hop Tupac Shakur, impuscat in 1996 la Las Vegas, ea este acuzata ca a ucis un politist in statul New Jersey, la 2 mai 1973, intr-un schimb de focuri, impreuna cu doi complici. Dupa ce a fugit, Joanne Chesimard a fost arestata si acuzata in 1977 de omor. Condamnata la inchisoare pe viata, ea reusit sa fuga din inchisoare doi ani mai tarziu.

In 1984, a fost vazuta in Cubba unde ar trai si in prezent, afirma FbBI.

Pentru orice informatii ce permit localizarea ei, politia federala americana ofera o recompensa de un milion de dolari, iar statul New Jersey adauga inca un milion de dolari.

Un numar nedeterminat de americani cautati de autoritati si-au gasit refugiu in insula caraibiana, potrivit FBI.

Guvernul de la Havbana nu a comentat imediat anuntul facut joi de Statele Unite. In cursul acestei saptamani, Departamentul de Stat de la Washington a facut cunoscut ca nu intentioneaza sa stearga Cuba de pe lista tarilor care sponsorizeaza terorismul, unde se afla alaturi de Iran, Siria si Sudan. Cuba dezminte orice legaturi cu organizatii teroriste, incheie Associated Press.

Sursa: AGERPRES

Foto: examiner.com

     
Tag-uri: femeie, FBI, teroristi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii