A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816566.1095.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale. Pasii pe care trebuie sa-i urmeze castigatorii pentru a-si lua banii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-04-2015, ora 09:02

Prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale. Pasii pe care trebuie sa-i urmeze castigatorii pentru a-si lua banii

Articol de Madalina Irimia
Cine a pastrat chitantele de la cumparaturi din februarie si martie a avu emotii la prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale, care a fost organizata luni.

La prima extragere, datele au fost urmatoarele:
- Ziua - 7
- Luna - 2
- Suma - 006

In concluzie, cine are un bon fiscal emis in 7 februarie, cu o valoare totala de 6 lei, poate revendica un premiu de la Ministerul de Finante.

In joc sunt premii in valoare totala de un milion de lei. Loteria va avea loc lunar, exceptie facand extragerea speciala de luni, la care vor fi cumulate bonuri din doua luni.

La extragerea de luni au fost luate in calcul bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie - 28 martie.

Tot ce trebuie sa faceti este sa VERIFICATI daca bonul dumneavoastra a fost emis in ZIUA castigatoare si are valoarea egala cu SUMA castigatoare. Atentie! Verificati doar valoarea fixa in LEI, fara sa luati in considerare zecimalele. Concret, in cazul unui un bon in valoare de 61,70 LEI. Ca sa avem sanse de castig, numarul extras luni ar trebui sa fie 61.

1 milion de lei sunt pusi in joc la aceasta editie si vor fi impartiti egal la numarul de castigatori, insa NUMAI daca bonurile dumneavoastra respecta in plus conditiile prevazute de lege. Puteti sa revendicati premiul in maximum 30 de zile la sediul ANAF din orasul, respectiv sectorul unde aveti domiciliul, cu bonul fiscal in original si o copie a actului de identitate.

Extragerile se vor face de acum inainte in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni si se vor lua in calcul bonurile emise in luna anterioara.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii