ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
07-03-2012, ora 12:38

Prigoana: Pedeapsa cu moartea ar trebui reintrodusa in Romania

Articol de Cristian Amariei

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, marti seara, ca Romania ar trebui sa reintroduca pedeapsa cu moartea, urmand ca aceasta sa actioneze ca o bariera pentru infractori.

"Pedeapsa cu moartea trebuie reintrodusa, nu pentru a fi aplicata. Cred ca tema asta de discutie trebuie avuta cu urmasii victimelor. Omul de la coafor are discernamant, a pus in balanta", a spus Prigoana, la B1 TV.

"Pedeapsa cu moartea introdusa ar fi ca un punct de reper pentru toata lumea, ca sa iti dea o tema de gandire", a continuat acesta.

Deputatul PDL a adaugat ca, din moment ce legea permite inarmarea populatiei, este necesara o lege care sa pedepseasca aspru folosirea fara motivatie legala a acestor arme.

"Sistemul nostru e defect. Daca avem lege care inarmeaza populatia, trebuie sa ai si legea ca, daca folosesti armamentul respectiv, trebuie sa si raspunzi. Doar faptul ca e acolo automat scade infractionalitatea. Stiind ca legea e permisiva, infractorii nu au opreliste", a conchis Silviu Prigoana.

Angajatul MAI Gheorghe Vladan a intrat, luni, intr-un coafor din zona Dorobanti a Capitalei si a impuscat-o pe casiera unitatii, apoi pe sotia sa, dupa care a tras in restul oamenilor care se aflau acolo. Doua dintre persoane au murit, iar alte sase se afla in spital. Marti seara, barbatul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. (ziare.com)

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii