A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756859.4407.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prietenie intre vedete. Iti vine sa crezi ca au fost colegi de scoala?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-10-2013, ora 18:10

Prietenie intre vedete. Iti vine sa crezi ca au fost colegi de scoala?

Articol de Madalina Irimia

Care ar fi sansele ca doi sau mai multi elevi din aceeasi generatie a unei scoli sa devina, peste ani, vedete internationale? Si totusi s-a intamplat de mai multe ori. Iata ce vedete s-au cunoscut la liceu!

Naomi Watts si Nicole Kidman

Cele doua actrite de origine australiana s-au cunoscut in adolescenta, fiind colege la un liceu din Sidney. S-au inteles bine, chiar daca Naomi este cu doi ani mai tanara. S-au reintalnit la Los Angeles, cand Nicole era deja o actrita cunoscuta si avea o relatie cu Tom Cruise, iar Naomi isi dorea o cariera la Hollywood. Incurajata de Kidman, Naomi Watts si-a tot incercat norocul pana a dat lovitura cu filmul Muholland Drive.

Val Kilmer si Kevin Spacey

Cei doi actori veterani s-au cunoscut la liceu in anii '70. Kilmer l-a vazut pe Spacey intr-o piesa de teatru jucata la scoala, dar nu a fost impresionat de talentul lui, ba chiar a declarat ca era un actor prost. Si totusi, peste ani, Kevin Spacey a primit doua Oscaruri, in timp ce Val Kilmer nici macar nu afost nominalizat vreodata.

Snoop Dog si Cameron Diaz

Neavand prea multe in comun Snoop si Cameron Diaz nu au fost prieteni, dar au avut un alt fel de relatie. "Sunt sigura ca la un moment dat am cumparat marijuana de la el", a recunoscut actrita. Snoop Dog isi aminteste ca ea a fost mereu genul de fata cool, cu multi prieteni.

Integral pe unica.ro

Foto: plusthings.com

     
Tag-uri: vedete, colegi, scoala
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii