A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673247.9796.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pricopie: Romania va putea accesa, pana in 2020, peste 800 de milioane de euro pentru infrastructura din invatamant
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-05-2014, ora 15:05

Pricopie: Romania va putea accesa, pana in 2020, peste 800 de milioane de euro pentru infrastructura din invatamant

Articol de Cristian Amariei

Sistemul educational din Romania va putea accesa in perioada 2014-2020, pe o axa distincta din programele operationale, peste 800 de milioane de euro pentru imbunatatirea infrastructurii, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

'Sunt multe lucruri care trebuie corectate in orizontul financiar 2014-2020, lucruri pe care nu le putem face singuri, iar Guvernul Ponta a solicitat o mai buna planificare a fondurilor structurale pentru sectorul educatiei si o axa distincta pentru sistemul educational, care va contine o suma de 600 de milioane de euro, pe langa cele 240 de milioane de euro si alte milioane de euro cheltuite anterior. Vorbim, astfel, de aproximativ un miliard de euro cheltuiti in mai putin de opt ani si niciodata sistemul de educatie din Romania nu a avut o asemenea suma', a declarat ministrul Remus Pricopie.

Totodata, el a afirmat ca, pentru zona Deltei, modalitatile clasice de a integra elevii in sistemul educational vor fi combinate cu cele moderne de invatamant la distanta.

"Pe fonduri structurale, in perioada 2014-2020, avem posibilitatea de a personaliza educatia in raport cu specificul fiecarei regiuni, un obiectiv important fiind scaderea ratei parasirii timpurie a scolii", a precizat Remus Pricopie.

Integral pe agerpres.ro

Foto: eclujeanul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii