A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561696.5331.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prezentatorul TV al unei cunoscute emisiuni culinare a fost gasit mort
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-02-2014, ora 15:19

Prezentatorul TV al unei cunoscute emisiuni culinare a fost gasit mort

Articol de Madalina Irimia

Darryl Robinson, fostul prezentator al unei cunoscute emisiuni TV cu specific culinar, produsa si difuzata de Cooking Channel, a murit la varsta de 50 de ani, informeaza nypost.com.

Fostul prezentator TV, care realiza un show despre cocktailuri pentru postul Cooking Channel, intitulat "Drink Up", a fost descoperit decedat, miercuri, in apartamentul sau din cartierul Brooklyn din New York.

Un prieten al starului TV a descoperit trupul neinsufletit al acestuia in jurul orei locale 12.30 si a alertat politia.

Potrivit mai multor surse, proprietarul cladirii nu a putut sa intre in apartamentul lui Darryl Robinson, iar echipa de interventie sosita la fata locului a fost nevoita sa sparga usa de la intrare.

Raportul initial al politiei indica faptul ca Darryl Robinson, pe al carui trup nu au fost gasite semne care sa indice comiterea unei agresiuni, a murit marti, in jurul orei locale 21.00.

Darryl Robinson a publicat ultima lui reteta pentru un cocktail, denumit "Smoking Super Bowl", pe site-ul sau, pe 1 februarie.

Membrii familiei si prietenii sai au dezvaluit politiei newyorkeze ca starul TV prezenta o predispozitie pentru pierderile de memorie cauzate de medicamente si droguri, insa cauza mortii sale nu a fost deocamdata identificata.

Politia a lansat o ancheta, iar medicii legisti vor stabili in curand cauza decesului.

Potrivit politiei, in apartamentul starului TV nu au fost gasite droguri.

Darryl Robinson a aparut si in calitate de invitat special in cateva show-uri TV foarte populare in Statele Unite, precum "The Wendy Williams Show" si "Access Hollywood".

Sursa: gandul.info

Foto: latintimes.com

     
Tag-uri: prezentator, TV, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii