A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664598.1668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, primit la Palatul Cotroceni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-04-2016, ora 12:15

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, primit la Palatul Cotroceni

Articol de Madalina Irimia
Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni pe omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, aflat in vizita oficiala in Romania.

Ceremonia primirii a avut loc pe platoul oficial de la Palatul Cotroceni, unde, dupa intonarea imnurilor celor doua state, presedintele Ucrainei a dat onorul Regimentului de Garda si Protocol.

Cei doi sefi de stat vor sustine o declaratie de presa comuna. Programul lui Petro Porosenko include si un pranz cu premierul Dacian Ciolos.

Pe 17 martie 2015, Klaus Iohannis a efectuat o vizita oficiala la Kiev unde a declarat ca sprijina ferm apropierea Ucrainei de Uniunea Europeana.

Iohannis a anuntat atunci ca a convenit cu Porosenko ca cele doua state sa acorde o mai buna vizibilitate comunitatilor de romani din Ucraina si celor de ucraineni din Romania.

Ultima intrevedere dintre cei doi presedinti a avut loc in februarie, in marja Conferintei Internationale de Securitate de la Munchen. Cu acel prilej, Klaus Iohannis a reiterat sprijinul pentru suveranitatea, independenta si integritatea teritoriala a Ucrainei si a subliniat importanta implementarii depline a Acordurilor de la Minsk pentru solutionarea crizei.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii