A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832068.7213.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, la DNA luni dimineata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
13-06-2016, ora 10:51

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, la DNA luni dimineata

Articol de Cristian Amariei
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni dimineata la DNA, informeaza Realitatea TV.

Potrivit unor surse judiciare, Liviu Dragnea a fost citat de procurori in dosarul in care este cercetat alaturi de fosta sotie, Bombonica Prodana.

Liderul PSD este urmarit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si la fals intelectual, ambele in forma continuata, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, respectiv presedinte al organizatiei judetene a unui partid politic.

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, este urmarita penal de procurorii anticoruptie in acelasi dosar, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Fapta ar fi fost comisa in calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si sef serviciu Secretariat din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, a anuntat DNA pe 24 martie.

Liviu Dragnea nu a dorit sa faca declaratii inainte de a intra la DNA, dar a spus ca, probabil, citarea sa e un "cadou" pentru cineva.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii