A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830412.5226.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele Bashar al-Assad spune ca in Siria va fi pace cand Occidentul va inceta sa mai sustina teroristii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-12-2015, ora 10:33

Presedintele Bashar al-Assad spune ca in Siria va fi pace cand Occidentul va inceta sa mai sustina teroristii

Articol de Cristian Amariei
Intr-un interviu acordat televiziunii publice cehe, presedintele sirian, Bashar al-Assad, a afirmat ca pacea va reveni in tara cand Occidentul si Arabia Saudita vor inceta sa mai "sustina teroristii" si a salutat interventia armata a Rusiei.

Pentru pace trebuie ca "Franta, Marea Britanie, Statele Unite, Arabia Saudita, Qatarul si alte cateva tari sa inceteze sa mai sustina teroristii. A doua zi, situatia va fi deja mai buna si in cateva luni vom avea pace completa in Siria", a marturisit presedintele sirian.
Mai multe state occidentale considera ca Bashar al-Assad este responsabil pentru declansarea razboiului civil care s-a soldat cu cel putin 250.000 de morti in 4 ani si a determinat milioane de oameni sa fuga din tara.

In interviul acordat televiziunii publice cehe, la Damasc, Assad se declara sceptic cu privire la posibilitatea de a crea o mare coalitie impotriva terorismului.

"Nu puteti combate terorismul in timp ce ii sustineti direct pe teroristi cu arme si aveti o alianta cu cel mai mare sustinator al terorismului din lume, care este monarhia saudita", a subliniat Assad.

Franta nu face "nimic serios, in timp ce rusii sunt foarte seriosi in lupta impotriva terorismului si exista o cooperare intre ei si armata siriana", a adaugat presedintele.
Intrebat despre posibilitatea ca teroristi sa intre in Europa ascunsi printre refugiatii sirieni, Assad a spus ca infiltrarea lor "are loc, desigur", dar ca este dificil de estimat numarul lor.

"Este o realitate. Si cred ca se pot gasi in fotografii si inregistrari video de pe Internet dovezi ca unii, care au ucis si uneori au decapitat oameni aici, au plecat in Europa in calitate de cetateni pasnici", a precizat Assad.

Incidentul cu doborarea unui bombardier rus de catre aviatia turca a avut loc pentru ca Ankara se teme de modificarea echilibrului de forte in Siria, a mai declarat presedintele sirian.

"Cred ca el (presedintele turc Recep Tayyip Erdogan) a manifestat nervozitate si nu a suportat ca participarea rusa (in Siria) sa modifice echilibrul de forte", a spus Al-Assad.
Presedintele sirian a subliniat ca acest comportament al Turciei nu va influenta intentiile Siriei si Rusiei de a continua lupta comuna impotriva terorismului.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii