A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832231.6497.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presa britanica, uimita de Gigi Becali: A fost acuzat de toate nenorocirile posibile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-04-2015, ora 08:49

Presa britanica, uimita de Gigi Becali: A fost acuzat de toate nenorocirile posibile

Articol de Cristian Amariei
Presa britanica este uimita de Gigi Becali, patronul Stelei ocupand locul intai in topul celor mai nebuni patroni din istoria fotbalului.

Eliberarea din inchisoare l-a readus pe Becali in prim planul presei internationale, care i-a alocat spatii importante in ultima saptamana.

Britanicii de la Goal.com l-au inclus astfel pe Becali in topul celor mai nebuni patroni din istoria fotbalului, direct pe prima pozitie.

"Recent eliberat din inchisoare, patronul Stelei, Gigi Becali, a fost acuzat de toate nenorocirile etice posibile sub soare. In 2010 a spus ca Steaua nu va avea niciodata un fotbalist gay, a refuzat sa-l transfere pe Sinama-Pongolle deoarece era negru si a facut numeroase declaratii anti-semite. In 2005 a solicitat un tablou cu el in locul lui Iisus, iar cei 11 jucatori de la Steaua erau discipolii sai. Insista ca acum s-a schimbat, dupa ce l-a gasit pe Dumnezeu in perioada in care se afla dupa gratii", a scris sursa citata.

Locul doi a fost ocupat de Luciano Gaucci (Perugia), iar pe trei s-a clasat Mortada Mansour (Zamalek).

In top se mai afla nume precum Silvio Berlusconi, Maurizio Zamparini si Jesus Gil.

Sursa: ziare,com
     
Tag-uri: gigi becali, presa, anglia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  12.04.2015 11:46

Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii