ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-09-2015, ora 10:26

Presa americana o desfiinteaza pe Serena Williams: Iata fata murdara a sportivei

Articol de Cristian Amariei
Serena Williams este considerata una dintre cele mai bune jucatoare din istoria tenisului, insa are multe momente in care comportamentul sau lasa de dorit.

Acest lucru se intampla in special dupa infrangeri, cand americanca are o atitudine jignitoare la adresa celor din jur, fie ca este vorba despre adversari, arbitri sau jurnalisti, remarca publicatia USA Today.

"Serena Williams este cel mai rau gen de pierzator: genul care vrea sa fie adulata dupa victorii, iar apoi se enerveaza pe jurnalisti cand pierde. Sa nu cautati fair play-ul la Serena! Este punctul sau slab!", a scris sursa citata.

Incepand cu 2008, Serena Williams a castigat 44 de meciuri si a pierdut 3 la US Open, avand si patru trofee castigate. Insa dupa fiecare infrangere a oferit un moment rusinos.

Spre exemplu, in 2009, in timpul semifinalei cu Kim Kijsters, cand adversara sa era aproape sa castige partida, o decizie a arbitrului a scos-o din sarite.

"Am sa iau mingea si-o sa ti-o infing in gatul ala *****", a tunat americanca spre arbitru.

In urma acestui incident, arbitrul a decis sa o penalizeze pe Serena cu un punct si, drept urmare, Clijsters a castigat partida.

In 2011, Serena a intalnit-o pe Sam Stosur in finala, iar comportamentul sau a fost de-a dreptul incredibil, avand urmatoarele replici catre arbitra de scaun:

"Tu esti cea care m-a facut si data trecuta?"

"Daca ma vezi pe culoar, uita-te in partea cealalta! Esti o hatera si esti neagra pe dinauntru!"

"Ma penalizezi pentru ceea ce sunt eu! Ultima data cand am verificat eram in America!"

"Pe bune, nu te mai uita la mine! Nu te mai uita spre mine! Nu mai vreau asta!"

Pentru toate aceste replici, Serena a primit doar o amenda de 2.000 de dolari, desi dupa incidentul din 2009 se afla in perioada de proba.

Serena a avut un comportament similiar si dupa eliminarea suferita in acest an, cand a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor dupa infrangere. "Urmatoarea intrebare", era replica Serenei cand i se adresau intrebari despre infrangerea cu Roberta Vinci.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii