A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829694.8461.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presa: Bata de baseball plina de sange gasita in locuinta lui Oscar Pistorius
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-02-2013, ora 12:53

Presa: Bata de baseball plina de sange gasita in locuinta lui Oscar Pistorius

Articol de Cristian Amariei

Politia sud-africana a gasit o bata de baseball plina de sange in locuinta lui Oscar Pistorius, multiplul campion paralimpic inculpat pentru uciderea iubitei sale Reeva, anunta, duminica, publicatia City Press, citata de AFP.

"Bata era plina de singe, criminalistii vor spune despre ce este vorba", a declarat o sursa apropiata anchetei, care a mentionat ca Reeva avea capul "zdrobit".

Politistii au trei ipoteze, conform City Press: Pistorius si-ar fi agresat iubita cu bata, Reeva ar fi utilizat-o pentru a se apara sau sportivul s-a folosit de bata pentru a sparge usa de la baia in care tanara s-a refugiat, scrie Mediafax.

Oscar Pistorius, 26 de ani, ar fi tras primul glont din camera, inainte ca Reeva sa reuseasca sa se inchida in baie. Ea a fost atinsa de patru gloante de 9mm, din care doua au fost in cap.

"Banuim ca primul glont, tras in camera, a lovit-o in sold. Ea a fugit apoi sa se ascunda in baie. S-a pliat din cauza durerii. El a mai tras de trei ori. Probabil ca Reeva a incercat sa-si acopere capul si astfel un glont a lovit-o in mana", a declarat un politist. Potrivit City Press, Pistorius si-a sunat tatal in jurul orei 03.20, joi dimineata, cerandu-i sa vina cat mai repede la el.

Insa nu a sunat nici la politie, nici la ambulanta. Cel care a chemat autoritatile a fost tatal unei prietene a lui Pistorius. In momentul in care familia sa a sosit, Pistorius cobora scarile purtand in brate trupul tinerei si tremurand. Reeva Steenkamp, 29 de ani, respira inca si el a incercat s-o resusciteze. Era imbracata in camasa de noapte, iar politistii au gasit geanta ei si iPad-ul pe jos, in camera lui Oscar.

El i-ar fi spus surorii sale Aimee ca s-a intamplat ceva ingrozitor si ca a confundat-o pe Reeva Steenkamp cu un hot. Insa cele trei surse citate de City Press exclud aceasta posibilitate, subliniind ca nu au existat urme de intrare prin efractie. Vecinii celor doi sustin ca Oscar si Reeva s-au certat foarte tare miercuri seara, fiind nevoie chiar de interventia gardienilor de la domeniul unde locuia Pistorius.

Anchetatorii au un dosar ''solid ca o stanca" impotriva lui Pistorius, sustine City Press, care adauga ca sportivului i se va recolta sange pentru a se vedea daca a luat droguri sau steroizi. Atletul Oscar Pistorius a fost inculpat pentru uciderea prietenei sale, dupa ce a impuscat-o mortal pe aceasta, in noaptea de miercuri spre joi.

Femeia ucisa in locuinta atletului este Reeva Steenkamp, un fost fotomodel sud-african si prezentatoare TV, care a aparut pe coperta revistei FHM si a fost imaginea cosmeticelor Avon in Africa de Sud.

In locuinta sportivului a fost gasita arma crimei, un pistol cu calibrul 9 mm, inregistrat pe numele lui Pistorius. Oscar Pistorius a intrat in istoria atletismului mondial la JO de la Londra, cand a devenit primul alergator cu ambele picioare amputate care a concurat in competitiile olimpice rezervate sportivilor fara dizabilitati.

El a ajuns in semifinalele probei de 400 de metri. La cateva zile dupa JO de la Londra, Pistorius si-a pastrat titlul la Jocurile Paralimpice in aceeasi proba. La Beijing, el a fost triplul campion la 100, 200 si 400 de metri. In palamaresul sau, figureaza sase tiluri de campion la Jocurile Paralimpice, o medalie de argint si una de bronz.

El va fi audiat din nou marti, la un tribunal din Pretoria, avocatii solicitand eliberarea pe cautiune, in timp ce Reeva va fi inmormantata la Port Elizabeth.

Sursa: Mediafax

Foto: mirror.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii