A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662075.4829.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Preparate naturale care ajuta la detoxifierea organismului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-01-2014, ora 16:09

Preparate naturale care ajuta la detoxifierea organismului

Articol de Madalina Irimia

Din cand in cand, este necesara o detoxifiere a organismului, importanta pentru functionarea lui optima. Aceasta nu trebuie facuta insa cu produse din farmacie, pline de chimicale, mai ales ca mama-natura ne pune la dispozitie, cu darnicie, atatea plante care, de-a lungul vremii, si-au demonstrat utilitatea.

Papadia, aceasta planta plina de tupeu care apare peste tot, indata ce se topeste zapada, utila in caz de hipertensiune, diabet, dar si cura de slabire, este plina de vitamine, minerale si alte substante chimice naturale. Poate fi administrata sub forma de infuzie sau tinctura ori primavara, cand este foarte tanara si are frunzele fragede, asa ca pot fi consumate sub forma de salata.

Cercetatorii spun ca papadia imbunatateste functiile hepatice si ajuta la vindecarea bolilor de ficat, ca este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv, elimina metalele grele din tesuturi si ajuta la dizolvarea pietrelor de la rinichi. De asemenea, este buna de leac si cand suferi de diaree si constipatie.

Integral pe ziare.com

Foto: efemina.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii